Tyskland Sommerprogram - Udvekslingsstudent med YFU

Tyskland Sommerprogram

5 uger hos en tysk værtsfamilie

Oplev et nyt land, lær et nyt sprog og mød nye mennesker. Med YFU Danmarks sommer program i Tyskland, får du mulighed for at lære om Tyskland; kulturen, folket og sproget -  alt imens du bor hos en tysk værtsfamilie i fem uger.

Programmet starter med en fem-dages introlejr i Tysklands smukke hovedstad Berlin, hvor du bliver forberedt til dit fem-ugers ophold med en tysk værtsfamilie. På lejren lærer du ikke kun om den tyske kultur og hverdag, men du vil også komme til at lære mange andre unge fra hele verden at kende. 

Du kommer til at bo i en tysk værtsfamilie og bliver en del af deres hverdag. Afhængigt af hvor din værtsfamilie bor, kan skolerne være lukket på grund af ferie - men i de fleste tilfælde vil du kunne få muligheden for at gå i skole med jævnaldrene. Selvom det eventuelt kun er for et par dage, vil det give dig et unikt indblik i hvordan skolelivet og hverdagen fungerer for tyske jævnaldrene.

FARVELLEJREN I BERLIN

Efter at have brugt mere end 4 uger med din værtsfamilie, går turen tilbage til Berlin for at samles til en farvellejr. Første del af lejren giver dig mulighed for at reflektere over dine oplevelser og forberede dig på turen hjem til Danmark. Anden del af lejren består af ture til nogle af Berlins største seværdigheder. Du vil få mulighed for at opleve hovedstadens historie, kultur og specielle atmosfære.

PROGRAMMET OMFATTER:
- En værtsfamilie, som er godkendt af YFU
- Forberedende materiale 
- Intro- + farvellejr i Berlin
- 24 timers support 
- Velkomstinformation
- 3 måltider om dagen 
- Forsikring 
- Transport til og fra Berlin
- Transport til og fra lufthavnen