Sommerprogrammer - Udvekslingsstudent med YFU

Sommerprogrammer

Bedre sprogkundskaber? Erhvervserfaring? Dannelsesår?

Med vores korte sommer-udvekslingsprogrammer får du muligheden for at få en intens kulturel oplevelse inden for YFUs sikre rammer, hvor du kan udfordre dig selv. 

USA: POLITIK OG DEBAT I WASHINGTON D.C.

Få indblik i de forenede staters magtstrukturer med det tætpakkede program, der blander massevis af ekstraordinære lærerige stunder med uforglemmelige oplevelser i fælleskab med unge mennesker fra hele verden.


TYSKLAND: NYE BEKENDTSKABER OG EN TUR TIL BERLIN

Tag et smut over grænser og længere endnu til et rigt land fyldt med spændende og sprudlende byer. Oplev en af verdens største fodboldnationer på nært hold og tag sammen med unge mennesker fra nær og fjern på et helt uovertruffent mini-ophold i Berlin.  

URAUGUAY: BLIV BUENO TIL AT TALE ESPAÑOL  

I Uruguay kan du få en af dit livs somre i eksotiske omgivelser med et gennemgående spanskkursus og nye bekendtskaber til din værtsfamilie og til studenter fra hele verden.  IRLAND: SOMMER I SMUKKE IRSKE OMGIVELSER

Tilbring 2 uger i Irland, og bo hos en lokal værtsfamilie. Du bor i Dublin-området, men får rig mulighed for at opleve flere dele af den grønne ø. De mange ekskursioner vil bl.a. også bringe dig til den nordirske hovedstad Belfast.