Tyrkiet - Udvekslingsstudent med YFU

Tyrkiet

På udveksling i Tyrkiet

Et mix af sol, hav, bjerge, søer og imponerende byer og en stor fortid, der strækker sig over mere end 1000 år.

Tyrkiet er et fascinerende land. Et land med mange muligheder og en enorm gæstfrihed.

Familien er samlingspunktet i Tyrkiet. Familiebåndene er stærke og man er stærkt knyttet til sin familie.Nogle steder bor bedsteforældrene også sammen med familien, men i storbyerne er der tendens til at familien består af mor, far og børn.

YFU arrangerer forskellige aktiviteter i løbet af dit ophold. Introduktionskursus i Ankara med 15 dages intensivt sprogkursus i tyrkisk. Studenter, der ikke skal bo i Ankara permanent vil i denne periode bo hos en midlertidig familie.
Sport/fritid dyrkes i forbindelse med skolen. Fodbold er den helt store ting i Tyrkiet, men også atletik, håndbold og basketball er på programmet. Skolerne kæmper mod hinanden i disse sportsgrene.I skolen har du også mulighed for at opleve traditional tyrkisk folkedans.

Skolen byder på hårdt arbejde, og du skal måske koncentrere dig meget for at lære tyrkisk. Det tyrkiske skolesystem er baseret på udenadslære og eksamener.Du kommer til at gå på offentligt gymnasium eller privatskole. - privatskolen er med 100% scholarship på betalingen.Der bliver brugt skoleuniform på gymnasiet, som du selv skal købe.

Andre vigtige informationer

YFU Tyrkiet lægger stor vægt på den kulturelle arv og ud fra dette ligger deres Mid-term orientation i Izmir og Re-entry møde i Istanbul, så man får mulighed for at opleve forskellige historiske steder i Tyrkiet.

Bemærk, at der vil være ekstra omkostninger til vaccinationer.

Bestil brochuren

Navn

Kontaktinformation

Jeg vil gerne høre mere om

Hvor har du hørt om os?

You have errors. Please check your entries above!