Argentina - Udvekslingsstudent med YFU

Argentina

Fodbold, tango og de store bøffers hjemland

Da spanierne kom til Argentina, mødte indianerne dem med sølvgenstande, og derfor kaldte de det "Sølvlandet" - Argentina (på latin hedder sølv argentum). Som udvekslingsstudent i Argentina vil du få masser af store oplevelser: betagende naturoplevelser, smittende livsglæde og gæstfrihed. Argentina er meget besøgt på grund af sin smukke natur, og hovedstaden Buenos Aires er en spændende by med påmindelser om den europæiske arv. Argentinerne har sans for livsudfoldelse. Tænk bare på tango, musik og ikke mindst fodbold og mad – store bøffer.

Familieliv Argentinske familier er ofte store – flere generationer, for bedsteforældrene bor tit i samme hus eller lige ved siden af. Og børnene flytter somme tider først, når de skal på universitetet eller skal giftes.
Dagens vigtigste punkt er middagen sent om aftenen, hvor familien samles og udveksler oplevelser. Midt på dagen holdes der siesta, hvor du kan gå hjem og spise frokost.

Sport/fritid Fodbold er en meget populær sportsgren, men også rugby, basketball og hockey dyrkes meget.
De unge går ofte ud til fester, i biografen og på diskotek.
Skole Skoleåret starter i februar eller marts. Der er både offentlige og private skoler og rene pige- og drengeskoler. Det afhænger af din værtsfamilie, hvilken skole du kommer på. I de private skoler bruges der som regel uniform.
Du vil komme til at læse mange fag med de samme kammerater, så det vil være let at finde nye venner. Ud over de almindelige timer kan du vælge at dyrke sport eller arbejde på computer eller med kunst.

YFU-aktiviteter Du vil få mulighed for at tage med YFU på en udflugt til nogle af de helt store naturoplevelser i Argentina. Eksempelvis største vandfald Iguazú eller til området ved Andesbjergene.
"Hvorfor det lige blev Argentina, var nok ret tilfældigt"
Jeg ville gerne til Sydamerika og Argentina lød spændende
- Mie
Jeg var i Argentina i 2010/2011
Læs mere